Livet rullar på

Arbetet med hus, hem och trädgård håller på att nå sitt slut för denna sommar. I takt med arbete och tilltagande mörker blir lusten och användbar tid allt mindre. Men jag är nöjd med sommarens bragder. Maskinhallen/Gäststugan är äntligen klar genom insatser som att montera upp inredning i gäststugan, satt upp all läkt på ytterväggen, gjort ett trädäck med staket framför gäststugan, byggt ett brädupplag med olika sorteringsfack och med tak, målat klart maskinhallen, Rivit upp och klippt ned ett flertal skrymmande buskar samt massor av sly m.m.

Däremellan hann jag leka fram min första Lvl 80-figur i World of Warcraft. Det är en Undead Warlock som heter Uschja som finns i världen (realm) Emerald Dreams.

Det politiska debaklet/tramset i kommunen har fortsatt men med semestertempo. Nu är budet från M,Kdoch Fp att Kd skall få ha kommunalrådet fram till nyår och sedan skall vi få tillbaka posten. Under tiden skall vi få kd:s nuvarande poster som Vice KS ordf och Soc.Ordf. Vilket skälet än är så inte gangnar det kommunens arbete med att hålla på att skifta ämbetsinnehavare hela tiden. Men det handlar väl mest om att förödmjuka Centern kan jag tänka. Men klart är att temat att av moraliska skäl avsätta det tidigare kommunalrådet nu sjunkit undan i bakgrund för att ge plats åt vanlig makt- och presitigehunger. Att de nu försöker uppnå något som väljarna förvägrat dem känns bara osmakligt. Jag har i denna process blivit mycket besviken på ett antal människor som jag trodde höll sig för goda för detta tjyv- och rackarspel. Frågan är hur mycket jag vill umgås med dem.

I stället för att bedriva ett utpressningsspel där bara Centern skall betala för att skapa en majoritet borde M, Kd och Fp antingen visa lite hederlighet och hålla sig till de överenskommeleser som finns eller så öppet presentera en ny majoritet.

Om nu kd är beredda att ta S till hjälp (vilket är den praktiska konsekvensen) för att bli kommunalråd så kan de väl komma ut ur garderoben. Men problemet är väl att S och M officiellt inte får samarbeta.

Men roligare skall det bli att få åka till Östersund i helgen och vara med på Riksmötet för Svenska Druidorden. Att få umgås med kamrater som har trivsel och glädje som huvudtema blir skönt.


RSS 2.0