Drevet går i gång

Nu skall Alpha-tiken fällas! Så upplever jag den mediastorm i vardande som börjar snurra runt vice statsminister Maud Olofsson. Journalistkåren har fått blodvittring. Vi skall se att allt hon gör och säger kommer att vändas mot henne. Frustrationen börjar uppenbarligen bli övermäktig över den kvinna som moderniserat centerpartiet, ställt sig bakom en näringspolitik med genusprofil, som stod upp för de nya medlemsländerna i EU när andra ylade om "social turism" och lett partiet i flera framgångsval. Hon har dessutom mage att vara stolt över sin gärning. Sådana "storoxar" måste fällas.

Hon må falla på grund av gjorda misstag. Inte på grund av andras avundsjuka.

Maud har min röst!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är bara att konstatera Nisse att du borde skriva mer om mode för det är då du får en massa kommentarer. Låt oss få se lite foton nu!

2010-01-16 @ 08:24:09
Postat av: StorstadsStefan

Bra skrivit om Maud! Jag tror hon rider ut den här stormen.



Nästa gång du kommer till storstan får du väl ändå höra av dig!

2010-01-18 @ 18:03:15
Postat av: Olle Lundberg

Håller med, drevet går och nu är det Maud som är villebrådet. Media är som en skolklass, det är alltid nån som ska mobbas. Dock verkar det som om det lugnat ner sig på slutet, eller hur? Hoppas det. Inte för att jag är centerpartist eller så, det är ju inte så många som är det.



För något halvår sen var det Björklund som hade onda ögat på sig. Hånades och häcklades, inte minst i radion (P1 och P3),men det har också klingat av. Tack och lov.



En annan medial hackkyckling är Mona Sahlin. Ständigt häcklad, ofta förtjänt av kritik men ibland hackas det mer på HUR hon säger saker än vad hon säger. Hur hon ser ut, rör sig, klär sig, sminkar sig. Det känns inte bra.



Vem står på tur? Reinfeldt? Dags att plocka ner honom från pedistalen nu? Minsta misstag lär få igång mediadrevet.



Omvänt är det med Wetterstrand. Kan någon fatta det? Det gullas med henne i media så det står en upp i halsen.



2010-01-21 @ 18:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0