Kan det vara vårkänslor

Dagens insändarsida var en fröjd. Det var ett regelbunden "signatur" som hade ett islamofobinlägg som hette duga. Inte mycket till ekumenisk samverkan där inte. Det var en insändare som undrade hur Pingstkyrkan och Missionsförsamlingen i Alfta kunde gå samman med tanke på deras mycket olika bakgrund. De senare med en allvarlig framtoning och de förra med tungomålstal och allehanda uppträdande. Mycket ekumenisk samverkan där. Den religiösa avdelningen avrundas med fortsatt inlägg kring den inbjudan som Homofob-pastor Green fått till Edsbyn. Han kanske kan få till det så att Bollnäsbandyn styrs av homosexuella. Varvid två frustrationer kan få sitt utlopp.

Så mycket mycket frustration, ångest och aggression sprunget ur någonting som alla inblandade i grunden hävdar handlar om kärlek. Men såsom alla annan vidskepelse saknar även detta logik.

Ingen kärlek - men däremot ren aggression och frustration - var det mellan de ledande moderat och folkpartiföreträdarna i Bollnäs. Sandlådedebatt om vem som mobbar vem mest. Det skulle vara spännande att utlysa tävlingen "Vilken TV-serie liknar Bollnäs kommunledning mest?". "Vita huset" är det definitivt inte. Möjligen "The Office". Patriarkens bristande självinsikt för tankarna till "Svensson-Svensson" men han omges i alla fall av sansade familjemedlemmar. Kom med fler förslag. Men jag fascineras över allt stök och bök denna kommunledning producerar och dom är till och med nyktra.

Just nu känns Kenneth Nilshem som en trygg famn för Bollnäsborna att ty sig till. De hade jag gjort om jagt haft rösträtt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0