Vänstern goes rural!

I takt med att (S) haltar i opinionsundersökningarna tar sig kamraterna på vänsterkanten allt större friheter med allt bisarrare åsikter. Jag har skådat in i framtiden för att utröna vad som bli nästa måltavla för Jonas Sjöstedts kamp mot vinster och fri företagsamhet. En måltavla som lekkamraterna med glädje ger sig på.
 
Det blir naturligtvis lantbruket. Dels är det utpräglade småföretag med allt vad det innebär av frånvaro av kollektivavtal och förtryckarmentalitet. Dels så tjänar lantbruket pengar på att leverera mat till skolan, omsorgen och vården. Närodlat dessutom. Att med girig blick sko sig på grannar och vänner i lokalsamhället när de blivit gamla och sjuka är en styggelse som omedelbart måste regleras. Inga vinster i lantbruket!
 
För att lantbruket skall blli anständigt och betraktas som ett riktigt jobb måste de tas över i offentlig regi. Mat är ett gemensamt behov och måste därför styras gemensamt. Dvs av Partiet.
 
Miljöpartiet jublar. Nu kan allt lantbruk styras och bedrivas enligt deras uppfattning om miljövänligt lantbruk. Det skall bli så miljövänligt att enhörningarna återvänder och lever sida vid sida med vargarna. Även om produktionen faller så att maten inte räcker till alla så garanterar de Jonas att inga vinster kommer att uppstå.
 
Feministiskt Initiativ applåderar. De statliga jordbruken blir perfekta omskolningsläger för vita medelålders män som brister i feministisk grundsyn och ekologisk livsstil.
 
Vilken åsikt (S) har, förutom att det är regeringens fel, är i sedvanlig ordning höljt i dunkel. Men att leda denna sammansvärjning av dumskallar anser de vara deras historiska rätt och skyldighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0